גזר בכל פינה

כשהייתי ילד הייתי הולך כל מוצ"ש לסבתא רשל שלי כפרה עליה. ואצלה תמיד הייתה צלחת עם עודף סלט, זה היה סלט עשוי גרדת גזר וצנונית עם לימון ופטרוזליה.
אז תראו זה נכון,יש לזה תוצאות. אבל זה היה ממש טעים, ואלי בשביל הקולינאריה ההיא זה היה סלט מאוד יצירתי, ובעיקר מאוד בריא, ובכל מקרה זול זול זול.
 
טוב השנים לקחו אותנו מרחק זמן והגזר נשאר גזר, ממש גזר, עם טעם וריח ובריאות. וזמינות. ומחיר זול מאוד.
כמעט כולם שמים גזר בצימעס, או בסלט כרוב. או גזר עם צימוקים, וקצת בבישול קדרות, ואולי באורז בוכרי.
 
ופתאום, רואים את הגזר בכל פינה. בכל סלט ואורז ותבשיל.
 
לאחרונה הגיע אלינו הגזר הצבעוני. מגדל אותו בחור מוכשר, חקלאי בשם רוני מוכתר.
ללכת לשדה שלו, עושה חשק פשוט להשאר שם. הריח של הרגבים, של הירוק בעיניים
אפילו המתיקות של הגזר ניכרת בסביבה הקרובה בריח המתוק באויר.
 
לקחתי ממנו גזר לעשות איתו כל מיניי ניסיונות. אם לומר את האמת אז כבר זאת לי השנה השנייה עם הגזרים המדהימים שלו.

 

חזור
עמוד הבית | שרותים | לקוחות | ספקים מומלצים | הקמת מסעדות | ייעוץ לעסקים | קייטרינג | בניית תפריטים | שרות למנויים | הכשרת עובדים | מאמרים | מתכונים | צרו קשר
BYON IT Solution