הריח סביב האוכל
להתכרבל סביב הריח זה בערך תמצית כל הכיף בימים של גשם של קור של חורף. לנו בארץ יש ימים של גשם נעים, כאלה עם ריח תמיד של שלכת מעורבת באביב.
ותמיד הריח הזה הוא דיי אופטימי, משיר עלה ובאחת מצמיח אחר.
יש קשת בשמים כזאת שצובעת כל פינה בלב בפסטל. צבעים רכים של צהוב ואדום, של כחול וקצת ירוק. ממש פריזמה מדהימה של קשת הצבעים האופטימיים של החיים.

אבל בבית בין קירות ומחיצות, יש חיים אחרים, אין את הטבע ואין את האויר הנכון.
כן יש טלויזיה, ותנור הסקה,החלונות מוגפים ואנחנו לא ממש בטבע.

דרך האוכל חברים אפשר וצריך להגיע אל הטבע, דרך חיבור נכון של מוצרים, דרך תהליך מרתק של מסע ההכנה והבישול, נחזיר את הטבע קצת אל תוך הבית.
אחר כך נטעם עם הידיים, כן זה הכי נכון להיות הכי קרוב עם האוכל לאף, נשאף עמוק, נשתכר מהטעם ואז כמו שאומרים כולם כבר דורות " נלקק את האצבעות".

יש המון דברים שיכולים להכניס את ריח הטבע אל הבית. אולי בגלל שזה נוח ואולי בגלל שזה משהו שמתגעגעים אליו. הדוגמא הטובה ביותר להפצת הריח המשכר בימי החורף ,היא אולי כל אותם מוצרים קלויים, זה יכול להיות בוטנים על קליפתם בתנור, או ריח פולי הקפה שקליתם איטית והריח הנישא בבית מדהים ומשכר כל חוש.
אבל יותר סביר שהערמונים שצולים על תנור הנפט של פעם. או על תנור עצים ביתי. כן גם על הגז בתוך מחבת ערמונים מחורר. או בתנור על גריל. כל אלה רבותי ועוד יביאו הרבה נחת ורוגע לאווירה הטובה בבית

חזור
עמוד הבית | שרותים | לקוחות | ספקים מומלצים | הקמת מסעדות | ייעוץ לעסקים | קייטרינג | בניית תפריטים | שרות למנויים | הכשרת עובדים | מאמרים | מתכונים | צרו קשר
BYON IT Solution