פרי העונה וטעם החיים
בעונה הזאת אולי יותר מכל מושך את העין, אבל לא פחות מזה את הלב הוא כמות פרי העונה, פירות עם צבע נפלא, טעם מדהים, המגוון עצום. לא פעם אני עומד נוכח האפשרויות הבלתי נגמרות של היצע בחנויות הירקנים.
יש ירקנים שהשכילו להבין את הטעם של הקהל הישראלי, קהל מתוחכם, חכם שיודע לדרוש את הכי הטוב שיש.
כן זה נכון יש גם מלחמה על המחירים, ולצערי, לפעמים מתפתים חלק מהירקנים להחביא למטה שאריות האתמול ומעל את תוצרת היום, ובכלל פטנטים.
אבל איך שהוא אני חושב שכולם מישרים קו , ולפיו זה בסדר לשלם יותר, אבל לקבל תמורה מלאה עבור הכסף. גם הקהל המצוי בענייניי הפרי החדש הפרי האיכותי מוכן לנסות ומוכן לשלם.
מה שהקהל הישראלי עושה פחות זה השימוש בפרי בעונה שמתרכך קצת. כן זה נכון, גם אנחנו לא מי יודע מה נשארים צעירים, חסונים וזקופים, אז מה לא מגיע לנו להזדקן בנחת? לא מגיע לנו שיירצו לעשות בנו שימוש?

טוב אבל בפירות עסקינן, אז אחזור אליהם בהתלהבות.
הפירות הרכים נשארים לפחות בטעם נהדרים, איך לומר? אולי אפילו טובים יותר. ריחם משתבח וריכוז הסוכר עולה, הטעמים נעשים עזים יותר ובכלל הניחוח הכללי של כל פרי הופך אחר, הופך שונה, ומכאן גם מאפשר לנו הצרכנים לעשות בזה שימושים שונים.

אני דווקא חשבתי יותר בצד היצירתי, למשל: להכין ריבות נהדרות, פירות מקורמלים לקינוח, להוסיף לבישול סיר הבשר, או סיר האורז, להשתמש להכנת מרק פירות צונן, לעשות שימוש בפרי להכנת עוגות
ולהכין ים של ליקרים...

חזור
עמוד הבית | שרותים | לקוחות | ספקים מומלצים | הקמת מסעדות | ייעוץ לעסקים | קייטרינג | בניית תפריטים | שרות למנויים | הכשרת עובדים | מאמרים | מתכונים | צרו קשר
BYON IT Solution