בצק ביתי וקרם אפרסקים עם נענע


מכינים בצק
לשים ומגבשים תערובת
מצננים שעה ופותחים על משטח מקומח

מכינים את הקרם
פותחים קופסא של אפרסקים בסירופ מסננים ומאדים על מחבת עם חמאה
מוסיפים סוכר וניל וסוחטים מעט לימון וחצי כוס סוכר
מערבבים בעדינות ומוסיפים בכל פעם מהסירופ של הקופסא
מצננים ומרסקים גס
פותחים את הבצק (מספיק ל- 3 רולדות) ומניחים את התערובת מפזרים מעל נענע ומגלגלים.
מורחים ביצה ומפזרים סומסום אופים בחום בינוני עד שישחים.

אפשר בצק זה למלא כל דבר שתרצו .
המוצרים
לבצק
חצי מרגרינה 100 גרם או חמאה 
קורט מלח 
כף סוכר 
חצי כוס מים רותחים 
2 כוסות קמח 

לקרם
קופסת אפרסקים
חמאה
סוכר וניל
לימון
חצי כוס סוכר

ביצה
סומסום
נענע
התהליך

הבצק
לוקחים את חצי המרגרינה 100 גרם או חמאה המלח והסוכר מוסיפיםאת חצי כוס המים הרותחים וממיסים את המרגרינה מוסיפים את הקמח לשים ומגבשים תערובת
מצננים שעה ופותחים על משטח מקומח 

מכינים את הקרם
פותחים קופסת האפרסקים בסירופ מסננים ומאדים על מחבת עם חמאה
מוסיפים סוכר וניל וסוחטים מעט לימון וחצי כוס סוכר
מערבבים בעדינות ומוסיפים בכל פעם מהסירופ של הקופסא
מצננים ומרסקים גס 

פותחים את הבצק (מספיק ל- 3 רולדות) ומניחים את התערובת מפזרים מעל נענע ומגלגלים.
מורחים ביצה ומפזרים סומסום אופים בחום בינוני עד שישחים.

טיפים
קטגוריות
קינוחים
עמוד הבית | שרותים | לקוחות | ספקים מומלצים | הקמת מסעדות | ייעוץ לעסקים | קייטרינג | בניית תפריטים | שרות למנויים | הכשרת עובדים | מאמרים | מתכונים | צרו קשר
BYON IT Solution