הקמת מסעדות

הקמת מסעדה היא עסק מורכב יקר, ומקצועי.
מול כל החלום הנישא בעיני כל מסעדן לעתיד, עומדת מסעדה יפה אסטטית, בעלת מטבח מודרני. אוכל טוב, וקהל לקוחות חוזר.
אבל חשוב מכל ! המסעדה צריכה להרוויח כסף, להיות הומוגנית, ויציבה לאורך זמן .

הקמת המסעדה דורשת ידע בתחומים הבאים :
  • דרישות משרד הבריאות
  • דרישות כיבוי אש
  • דרישות מערך מטבח
  • הגדרת אופי המסעדה, והגדרת התפריט הנגזר מזה.
  • בנית תפריט ,ספר מתכונים ועץ מוצר מפורט.
  • רכש ציוד מתאים לתפריט
  • רכש חמרי גלם נכונים
  • בנית תקציב שנתי הנשען על
  • הוצאות תפעול קבועות ידועות מראש
  • הכשרת צוות העובדים הן במטבח ,בסרוויס .והן במלצרות.
אלה הם רק חלק קטן, אבל בסיסי בידע הנדרש להקמת המסעדה
לנו הרצון והידע לעזור ולהגשים את החזון,את החלום. לטפל מול הגורמים הרשמיים.
לבנות לכם מנות טובות,אטרקטיביות. לבנות תקציב נכון ומאוזן ,ולהכשיר את הצוות
ולבצע עבורכם את כל המטלות הנדרשות עד שתרוצו לבד עם חיוך על הפנים.
ולבסוף להשאיר אחרינו ספר תפעול מסודר של כל המערכות החשובות להצלחת המסעדה.

יועץ קולינרי מבטיח לכם שקט נפשי ,תמיכה לאורך זמן , נאמנות עסקית

עמוד הבית | שרותים | לקוחות | ספקים מומלצים | הקמת מסעדות | ייעוץ לעסקים | קייטרינג | בניית תפריטים | שרות למנויים | הכשרת עובדים | מאמרים | מתכונים | צרו קשר
BYON IT Solution