הכשרת עובדים תגרום לבית העסק להיות חסכוני ריווחי ואיכותי יותר

הכשרת עובדים בכל תחום הינה אבן היסוד להצלחת בית העסק.
תעשיית המזון בקשת התחומים הרחבה של מסעדנות והסעדה ,הפכה עם השנים להיות מקצועית.
הדרישות מול הגופים האלה מצד הצרכנים ,הפכה להיות תובענית מאי פעם. ומקבלת משנה תוקף בעת ביצוע הזמנה ,או התקשרות של הלקוח

רוב החברות והמסעדות במשק הישראלי מגייסות עובדים בכמויות גדולות בשיא העונה,ופולטות אותם בעונות המעבר. המחזה הלא מרנין הזה הינו כורח מציאות להשרדותם של בעלי העסקים בימיי השפל.

על מנת להתמודד עם המצב של עונות המעבר,יש צורך ליצור בקרב העובדים הקיימים
מסד יציב ומקצועי של עובדים,בעלי ידע.יכולת.ומוטיבציה .

בגלל היותה של העבודה בתחום ,עבודה פיזית קשה. דבר הגורם לכך שחילופי הצוותים גדולים.
רוב האנשים בתחום הם צעירים, ויציבותם במקום העבודה אינו מובטח.

על מנת להתמודד עם הבעיות שציינתי,יש צורך ליצור יותר מוטיבציה אירגונית בתחום ההכשרה.
ידוע הוא כי עובדים מקצועיים נהנים מתחושת סיפוק גדולה יותר ,ויציבותם לאורך זמן במקום העבודה מוכחת.
גם תרומתם לבית העסק גדולה יותר,וגדלה ככל שחולף הזמן ,ובא הניסיון.

חברת ici -המכון הישראלי לקולינאריה יישומית, שמה לעצמה למטרה להכין תוכניות תמיכה ,להכשרת עובדים בקשת רחבה של המטבח המקצועי, הן בחברות קיטטרינג,והן במסעדות.

הכשרת העובדים הינה בתחומים הבאים

ארגון רצפת הייצור במטבח - חלוקה למחלקות ייצור ותהליכי זרימה נכונים.
ארגון תהלכי ייצור במטבח - אפיון המנות-אופן הכנתם-קצב הכנתם-אכסון.

הכשרת עובדים בתחומיי הייצור

מחלקת בשר-חיתוך-עיבוד-תיבול-תהליכי בישול נכונים
מחלקת דגים- חיתוך עיבוד-תיבול -תהליכי בישול \ אפיה\ צליה נכונים
מחלקת רטבים - תהליכי ייצור -איכות המוצר-סימון ואיכסון -הומוגניות.
מחלקת ירקות -קבלת סחורה-ניקוי-אכסון-חיתוך-תיבול-אפיה \ בישול .
מחלקת חטיפים -תהליכי זרימה לייצור והרכבה ,מהירים ויעילים-שמירה על איכות ועל הומוגניות.
מחלקת בישול חם-תהליכי בישול נכונים-זמני בישול נחוצים-אמצעי בישול מתאימים
סדנאות בתחום תומך
לוגיסטיקה
מחסנים וניהול מלאי
רכש והזמנות


בתחום המסעדנות

חדשנות-חיסכון-הומוגניות-הגדלת הרווחים

הכשרת צוות המטבח בכל הקשור לניהול הכנת מזונפלסט
תהליכי בישול נכונים והרכבת מנות בזמן הסרויס
יכולת לניהול נכון של תהליכי הבישול לפי עץ מוצר
הומגניות בתחום בישול וייצור המנות
שמירה על מטבח בריא ונקי
ניהול תקשורת בונים בין הסרויס למטבח
מינוף ומכירה של מנות כלכליות
מינוף ומכירה של מנות נוספות 

אל תגיד לא ידעתי
זה הזמן להכשרת העובדים
הכשרתם תביא לכם הרבה כסף ,דרך תהליכי הייצור-חיסכון -והגדלת הרווחים באופן עצום.
עמוד הבית | שרותים | לקוחות | ספקים מומלצים | הקמת מסעדות | ייעוץ לעסקים | קייטרינג | בניית תפריטים | שרות למנויים | הכשרת עובדים | מאמרים | מתכונים | צרו קשר
BYON IT Solution